De schietsportvereniging in Noord-Limburg waar op
ieder niveau de schietsport beoefend kan worden.

SV de Grensstreek

Met een "doel" voor ogen!Disclaimer

 I - Inhoud

Schietsportvereniging de Grensstreek biedt de www.deGrensstreek.nl website aan als een dienst aan het publiek en de leden van de vereniging.

Schietsportvereniging de Grensstreek is niet verantwoordelijk voor en wijst uitdrukkelijk alle aansprakelijkheid af voor, schade, van welke aard dan ook die voortvloeit uit het gebruik, verwijzing naar, of het vertrouwen op de informatie op de site. Terwijl de informatie op de site wordt regelmatig bijgewerkt, wordt er geen garantie gegeven dat de informatie op deze website correct, volledig en up-to-date is.

II - Links en andere verwijzingen

Hoewel de website van Schietsportvereniging de Grensstreek links kan bevatten die directe toegang tot andere internetbronnen, met inbegrip van websites kan bevatten, is Schietsportvereniging de Grensstreek niet verantwoordelijk voor de juistheid of de inhoud van de informatie op die websites.

Links van Schietsportvereniging de Grensstreek naar sites van derden vormen hierdoor geen goedkeuring door Schietsportvereniging de Grensstreek voor de door deze partijen aangeboden producten en/of diensten. Schietsportvereniging de Grensstreek heeft niet de beweringen van deze partijen onderzocht en is de link of informatie uitsluitend gebaseerd op materiaal en informatie van deze partij.

III - Auteursrecht / © Copyrights

Het auteursrecht van alle documenten gemaakt, ontworpen en gepubliceerd door Schietsportvereniging de Grensstreek behoort tot Schietsportvereniging de Grensstreek, tenzij anders vermeld door ons. De reproductie, hergebruik en aanpassingen zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is illegaal. We zullen juridische stappen ondernemen waar ons auteursrecht is geschonden.

inlog-icon

sponsorklikssponsorkliks

   
Copyright © 2019 - s.v. De Grensstreek Belfeld - All Rights Reserved.