De schietsportvereniging in Noord-Limburg waar op
ieder niveau de schietsport beoefend kan worden.

SV de Grensstreek

Met een "doel" voor ogen!

Laatste nieuwsFinale Jeugdcompetitie 2023/24 bij sv. de Grensstreek

Afgelopen week zijn de uitslagen bekend gemaakt van de 6e Jeugdwedstrijd en Finaledag Jeugdcompetitie 2023/24 in ons eigen clublokaal in Belfeld bij S.V. de Grensstreek.Wederom kwamen de schutters Belfeld op diverse Podium plaatsen terecht. Hieronder staan de uitslagen van deze laatste geschoten Jeugdwedstrijd, van de junioren competitie van District 4.

Read more: Finale Jeugdcompetitie 2023/24 bij sv. de Grensstreek

De Koning(in)en Erica en Lilian van 2023

2023 11 04 Persbericht Koninginnen Afgelopen weekend was bij S.V. de Grensstreek het jaarlijkse Vogelschieten. Vooraf werd er eerst goed gegeten van de georganiseerde BBQ, wat de activiteitencommissie geregeld hadden. Nadat de laatste restjes op waren ging de deur open van onze schietbaan, waar 2 zelfgemaakte Koningsvogels waren gepresenteerd door de oude Koning en Koningin.

Read more: De Koning(in)en Erica en Lilian van 2023

17 x Goud op Limburgse Kampioenschappen

In Swalmen zijn de Limburgse Kampioenschappen geschoten in de disciplines Luchtgeweer en Luchtpistool. Deze Afdelingskampioenschappen vinden in elk District in de periodes November-December plaats.

Namens S.V. de Grensstreek was dit jaar een groot aantal deelnemers aanwezig. Hieronder staan de individuele en Team uitslagen van de Schutters uit Belfeld.

Heren Senioren

Read more: 17 x Goud op Limburgse Kampioenschappen

Ranking & Grand Prix National, de Grensstreek Open 2023/2024

Geachte wedstrijdleiders, GPN leden, schutters en schuttersvrienden,
 
S.V. de Grensstreek nodigt u allen uit voor onze Ranking & Grand Prix National wedstrijd, de Grensstreek Open (Seizoen)2023/2024
Ook dit seizoen zijn we er weer in geslaagd om een geschikt weekend te selecteren. Hoogstwaarschijnlijk voor de laatste keer in november omdat het elk jaar

Read more: Ranking & Grand Prix National, de Grensstreek Open 2023/2024

Subcategories

inlog-icon

sponsorklikssponsorkliks

   
Copyright © 2019 - s.v. De Grensstreek Belfeld - All Rights Reserved.