De schietsportvereniging in Noord-Limburg waar op
ieder niveau de schietsport beoefend kan worden.

SV de Grensstreek

Met een "doel" voor ogen!

Aktiviteitenkalender

<<  Augustus 2018  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Laatste nieuwsSV de Grensstreek succesvol bij SSV Südkirchen

2017 09 17 Persbericht Sudkirchen3 Zondag 17 september zijn een groot aantal schutters afgereisd naar Südkirchen in het Münsterland. 
Hier was het 5e treffen tussen beide Schietsportverenigingen. Na een 1,5uur durende busreis, werden we hartelijk ontvangen bij onze schuttersvrienden uit Südkirchen. Nadat iedereen voorzien was van een consumptie en de indeling bekend was, gingen de eerste schutters de baan op om hun kunnen te laten zien. Er werd in 3 disciplines geschoten te weten, Luchtgeweer, luchtgeweer Opgelegd en Luchtpistool. Bij iedere discipline werd er gestreden om de 5 punten die er te verdelen was. Alle aanwezige schutters mochten deelnemen aan deze wedstrijd van beide verenigingen, waarvan de beste 5 resultaten op het laatst van de dag de bepalende factor gaan spelen.

De Pistoolschutters van S.V. de Grensstreek waren deze keer oppermachtig tegenover de gastgevers. Door goed en geconcentreerd de schoten te plaatsen, wisten ze al vrij snel dat het een makkelijke wedstrijd zou worden. Topschutter Con Hövelings wist met een score van 375 ringen een top prestatie neer te zetten, waardoor hun hoogste score van 362 al snel wegviel. Hierdoor wisten de andere pistoolschutters van Belfeldse zijde dat er een goede kans was op een maximale zege en wisten ze de wedstrijd te winnen met 0-5 en zodoende een voorsprong te creëren.

De Luchtgeweer Opgelegde groep van de Grensstreek schoot tussendoor. Helaas is in Duitsland het opgelegd schieten in een verder stadium van ontwikkeling. Ondanks super scores waren de Belfeldenaren hier niet tegen opgewassen en moesten zij genoegen nemen met een 5-0 nederlaag. Ook de belfeldse jeugd wist een goede prestatie neer te zetten in deze klasse. Maar de beginnende schutters kwamen ogen en oren te kort tegen de ervarenheid van SSV Südkirchen. Maar werden hierna goed geïnstrueerd door de gastgevers en kregen goede tips om hun schietcarrière glans te geven in de toekomst.

2017 09 17 Persbericht Sudkirchen1 Tot op het laatst was het Spannend, daar het in nu in de discipline staand beslist moest worden. Gelukkig wisten Pea, Wesley en Simon hun wedstrijd te winnen en was de eindscore in de Staande discipline 2-3 voor de Belfeldse delegatie. Met deze overwininning kwam de eindstand op 7-8 voor S.V. de Grensstreek en wisten ze voor de 2e keer de wisselbeker te bemachtigen.

2017 09 17 Persbericht Sudkirchen2 De gehele dag werd iedereen goed verzorgd met BBQ en Duitse Torte en werd deze gezellige mooi afgesloten

inlog-icon

sponsorklikssponsorkliks

   
Copyright © 2017 - s.v. De Grensstreek Belfeld - All Rights Reserved.