De schietsportvereniging in Noord-Limburg waar op
ieder niveau de schietsport beoefend kan worden.

SV de Grensstreek

Met een "doel" voor ogen!

Aktiviteitenkalender

<<  <  April 2019  >  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Laatste nieuwsJack Zeegers Zilver bij NK Opgelegd en ETSE deelname.

NK Lucht Opgelegd 

Afgelopen weekend was een druk weekend voor de schutters van S.V. de Grensstreek. Met een NK opgelegd in Bemmel waarbij 3 schutters van de Belfeldse vereniging hebben deelgenomen.
Als eerste moest Jason de Klein zich melden voor zijn wedstrijd bij de Junioren D. Jason die sinds kort aan de schietsport deelneemt, wist zich door zijn goede resultaten op de landelijke wedstrijden te selecteren voor dit NK. Helaas was het nog te vroeg in zijn schietcarrière om in zijn klasse potten te kunnen breken en voor een verrassing te zorgen. Maar kan Jason wel terugkijken op een goed NK en met een score van 339,3 ringen van een mooie 12e plaats.
Daarna moesten Cor Deelen en Jack Zeegers schieten bij de Veteranen, ook hier werd van beide een goede score verwacht. Helaas was voor Cor de score te laag met 413,8 ringen en een 10e plaats om deelname voor de finale te verzekeren. Voor Jack Zeegers was het een NK om te laten zien dat hij de laatste tijd goed bezig was met de schietsport. Door een goede voorbereiding was hij al gelijk goed op schot en wist hij zich in de top van de wedstrijd als 2e te plaatsen voor de finale bij de Veteranen. In de eerste 10 schoten in deze spannende finale wist hij zich als nr. 1 te schieten, hierna kwamen de schoten op commando`s. Helaas was na het 12e schot de lichte voorsprong al verdwenen en was er een medekoploper in de finale.
Zijn tegenstander Ben Huibers uit Bemmel schoot iets beter in de tienen en liep iets weg van Jack. De achterstand was niet meer in te halen ondanks de laatste mooie schoten van Jack. Na de laatste schoten wist Jack Zeegers dat hij een 2e plaats had behaald op het NK Opgelegd in Bemmel.

Euregio Team Shooting Event (ETSE) 2018 Luchtweer Opgelegd

Dit weekend was het eerste weekend van ETSE 2018 (Euregio Team Shooting Event) in Brüggen. S.V. de Grensstreek organiseert hier samen met S.V. Gut Schuss uit Brüggen een groot Internationaal toernooi voor de Luchtgeweer schutter in de discipline opgelegd. Ondanks het NK in Bemmel waren hier ook veel Nederlandse verenigingen aanwezig, die konden strijden om de hoogste eer op dit Internationaal toernooi.
S.V. de Grensstreek wist zaterdag met de schutters, Jan Eggen, Jan van Ass en Lilian Linssen in de 1ste ronde door een goede wedstrijd te schieten als team zich te plaatsen als 17e voor de 2e ronde. In deze ronde moesten ze het opnemen tegen het 1ste team van SSV Südkirchen. Ook nu was de teamspirit een belangrijke factor en wiste ze ruim te wedstrijd naar zich toe te trekken en de overwinning binnen te slepen en zich te kwalificeren voor de 3e ronde die op zondag werd geschoten.
De 3e ronde moest geschoten worden tegen de Karlsschützen uit Aachen, het was een opgaande strijd in scores. Ondanks de verwoede tegenstand van de schutters uit Belfeld, waren de gelouterde schutters uit het Duitse Aachen net te sterk voor hun en was het Waterloo bekend voor het Belfelds trio, wat deze keer bestond uit Cor Deelen, Jan van Ass en Lilian Linssen.

ETSE 2018 Luchtgeweer Opgelegd werd uiteindelijk gewonnen door de Karlschützen uit Aachen.

Euregio Team Shooting Event (ETSE) 2018 Luchtgeweer Staand

Op Zaterdag 9 en 10 Juni zal de 2e editie van ETSE 2018 worden verschoten bij S.V. de Grensstreek in Belfeld. Aan dit Internationaal Toernooi zullen teams uit Nederland, Duitsland, België en Frankrijk deelnemen. Iedereen is hier van harte welkom om eens te komen kijken naar de Schietsport met een Luchtgeweer.

inlog-icon

sponsorklikssponsorkliks

   
Copyright © 2019 - s.v. De Grensstreek Belfeld - All Rights Reserved.