De schietsportvereniging in Noord-Limburg waar op
ieder niveau de schietsport beoefend kan worden.

SV de Grensstreek

Met een "doel" voor ogen!

Aktiviteitenkalender

<<  Augustus 2018  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Laatste nieuwsJeugdFINALEdag en vriendschappelijke met Südkirchen

Jeugdfinaledag

Afgelopen zaterdag is de landelijke finaledag geweest voor de Junioren van de KNSA in Bemmel. Om hiervoor in aanmerking te komen moest je in de landelijke Juniorencompetitie bij de eerste 10 zijn geëindigd van seizoen 2017/2018. Voor S.V. de Grensstreek was dat Joël Linssen in de Junioren C-klasse en Jason de Klein in de Junioren D-klasse opgelegd.
Als eerste moest Jason uitkomen in zijn klasse, met een score van 350,7 ringen wist hij zich als 5e te plaatsen voor de finale. In de finale die op commando gaat, was hij goed op dreef met een score van 92,4 in de eerste serie ging hij wederom als 5e te boek in deze finale. Helaas was de tegenstand te hoog om nog voor een betere positie in deze klasse te zorgen.
Hierna moest Joël in de C-klasse aan de bak op deze finaledag. Al gelijk vanaf het begin was duidelijk dat hij niet voor het eremetaal in aanmerking kon komen, daar de tegenstand van een te hoog niveau was. Maar hij wist zich goed stand te houden en zich wederom als 5e te eindigen in de eerste serie van 10 schoten. In de volgende finale schoten was het belangrijk om stand te houden tegen zijn achtervolgers. Tot aan het laatste schot was het spannend, maar gelukkig viel het deze keer aan Belfeldse zijde en wast het oogst haalbare aan deze finaledag een mooie 5e plaats.

Vriendschappelijke thuiswedstrijd met Südkirchen

Zondag was de 6e uitwisseling met de vriendenvereniging uit Südkirchen. Deze jaarlijkse terugkomende uitwisseling was dit jaar in Belfeld in de schietsportaccommodatie van S.V. de Grensstreek. In deze uitwisseling wordt gestreden over Luchtpistool, Luchtgeweer staand en opgelegd. In elke discipline gaat het hier om de beste 5 schutters in elke discipline tegen elkaar.
Iedereen van beide verenigingen kon hieraan meedoen. In de Luchtgeweer staand wonnen de Belfeldenaren met 3-2 van de schutters uit Südkirchen. In de discipline Luchtgeweer opgelegd ging wederom de winst naar Belfeld met 3-2. Bij Luchtpistool werd er een duidelijke overwinning geboekt van S.V. de Grensstreek met 5-0.
Door deze 11 – 4 overwinning was het een duidelijke zaak dat de wisselbeker voor de 3e keer achter elkaar in Belfeld bleef.

inlog-icon

sponsorklikssponsorkliks

   
Copyright © 2017 - s.v. De Grensstreek Belfeld - All Rights Reserved.