De schietsportvereniging in Noord-Limburg waar op
ieder niveau de schietsport beoefend kan worden.

SV de Grensstreek

Met een "doel" voor ogen!

Aktiviteitenkalender

<<  <  November 2019  >  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
111213141516
1920
 

Laatste nieuws

ļ»æ

Intershoot 2019 resultaten

 IntershootInterland Intershoot Den Haag (klik op het logo)

Afgelopen week zijn Wesley Holthuijsen (TTT) en Manon Smeets (NedTeam) afgereisd naar Den Haag, om deel te nemen aan het enige Internationale Toernooi in Nederland InterShoot. Dit Toernooi wordt voor vele Senioren als voorbereiding gezien als voorbereiding van de komende WorlCups. Wesley die voor de eerste keer uitkwam bij de Senioren, moest sterk uitkomen om zich te kunnen meten in dit internationale geweld. Gelukkig was zijn voorbereiding goed en was hij mentaal sterk en opgewassen tegen de druk die hij zichzelf oplegde om te willen presteren in zijn nieuwe leeftijdscategorie. 

2019 02 03 Persbericht Intershoot Wesley Wesley:

Op de eerste dag Donderdag, was het gelijk al aan de bak en wist hij vanaf het begin goed mee te draaien. In het begin ging het nog wat voorzichtig maar nadat de wedstrijd vorderde kwam hij steeds beter in het ritme. Met een 18e plaats en een score van 610,5 wist hij zich als beste Nederlander te plaatsen in deze wedstrijd. Vrijdag moest men al vroeg uit de veren daar de wedstrijd om 08.00 al begon. Nu ging Wesley al goed van start en kon hij meer van zich laten zien. Door goed en geconcentreerd de wedstrijd te schieten wist hij in het nu nog sterkere veld beter uit de startblokken te komen. Helaas waren de tegenstanders ook goed op dreef, maar met een mooie score van 614,8 ringen na 60 schoten (gem 10.2 ringen) wist hij als 17e te eindigen in deze wedstrijd. En ook nu weer was de Tegelse Wesley de beste Nederlander in dit Schuttersvelds. I.v.m. zijn werkzaamheden moest hij verstek laten gaan op de Zaterdag, maar kan Wesley terug zien op een geslaagd toernooi in Den Haag

2019 02 03 Persbericht Intershoot Manon Manon:

Die haar eerste wedstrijden ging schieten met haar nieuw geweer, heeft gelijk laten zien dit goed onder controle te hebben. Vanaf het begin draaide ze mee om in het zicht van de finale plaatsen waar ze bij de eerste 8 moest eindigen. Dit was haar doel om dit tijdens InterShoot te bereiken. Helaas was in de laatste serie de concentratie weg en kwam ze met een serie van 101,1 van de baan terwijl de rest allemaal rond de 104 zaten. Hierdoor viel ze van plaats 7 terug naar plaats 9 en kwam ze met 621.2 ringen 2,5 ringen te kort voor deelname aan de finale. De 2e dag Vrijdag was alles wederom goed voorbereid om aan de wedstrijd te starten. Ook nu weer was ze mee aan het schieten om in de finale te komen, helaas was wederom de laatste serie minder en kwam ze deze keer 0,9 ringen te kort voor deelname aan de finale. Met een 12e plaats en 620,9 ringen kwam ze nu uit de wedstrijd. De 3e dag Zaterdag was wederom het doel Finale, om dit te kunnen oefenen voor de komende WorldCups die staan te wachten. Manon ging wederom sterk van start en kwam op de helft van de wedstrijd als 5e, Maar naar gelang de wedstrijd vorderde werd de concurrentie steeds sterker. Ondanks goede series te schieten van gemiddeld 10,4 ringen, kwam ze wederom als 9e uit de wedstrijd. Met een score van 622.9 miste ze de finale met 0,4 ringen.

Worldcup India

Manon vertrekt op 18 Februari met het Nederlands Team naar India, hier gaat ze deelnemen aan de WorldCup. Tevens zijn hier ook quotum plaatsen te verwerven voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio Japan.

docx2019-02-03-Persbericht-InterShoot.docx

inlog-icon

sponsorklikssponsorkliks

   
Copyright Ā© 2019 - s.v. De Grensstreek Belfeld - All Rights Reserved.