De schietsportvereniging in Noord-Limburg waar op
ieder niveau de schietsport beoefend kan worden.

SV de Grensstreek

Met een "doel" voor ogen!

Laatste nieuwsDe Koning(in)en Erica en Lilian van 2023

2023 11 04 Persbericht Koninginnen Afgelopen weekend was bij S.V. de Grensstreek het jaarlijkse Vogelschieten. Vooraf werd er eerst goed gegeten van de georganiseerde BBQ, wat de activiteitencommissie geregeld hadden. Nadat de laatste restjes op waren ging de deur open van onze schietbaan, waar 2 zelfgemaakte Koningsvogels waren gepresenteerd door de oude Koning en Koningin. Bij de Leden heeft voor de corona tijd Koen Cuijpers zich als Koning laten kroen en bij de familieleden Angelique Smeets als Koningin.

Nadat iedereen de vogels hadden bewonderd werd er vol moet op de koningsvogels geschoten. Als eerste viel de vogel bij de leden naar 161 schoten, we hadden een nieuwe Koningin en dit was Erica van As.

Een tijdje erna was het ook bij de familieleden raak, naar 196 schoten was daar ook de vogel geveld. Ook daar was het een Koningin, Lilian Tosserams mag zich voor 1 jaar Koningin van S.V. de Grensstreek noemen. Nadat de beide dames alle felicitaties in ontvangst hadden genomen werden aan hun het bijbehorende eremetaal uitgereikt door de oud gediende Koning en Koningin.

docx2023-11-04_Persbericht_Koninginnen.docx

inlog-icon

sponsorklikssponsorkliks

   
Copyright © 2019 - s.v. De Grensstreek Belfeld - All Rights Reserved.