De schietsportvereniging in Noord-Limburg waar op
ieder niveau de schietsport beoefend kan worden.

SV de Grensstreek

Met een "doel" voor ogen!

Laatste nieuwsJeugd op ontdekkingstocht door Steyl

Steyl stond op 30 april in het teken van de Steyler Jeugddag. Acht verschillende culturele organisaties openden hun deuren om kinderen kennis te laten maken met het kloosterdorp.

'Steyl heeft een breed cultureel aanbod. Van kloosters tot en met musea: er gebeurt een hele boel', vertelt Luc Wolters, conservator bij het Limburgs Schutterij Museum. 'Het is af en toe nodig dat daar meer aandacht voor is, met name voor de jeugd.'

Voor het tweede jaar op rij wordt de Steyler Jeugddag georganiseerd in het kloosterdorp. De hele middag konden kinderen bij acht verschillende culturele organisaties op bezoek komen. Zo kwamen er veel kinderen op de het Limburgs Schutterij Museum af, vooral om met Luchtgeweer te mogen schieten. 'Ik vond wel leuk. Ik vind schieten wel grappig en schoot gelukkig ook goed', vertelt een van de jeugdige deelnemers.

S.V. de Grensstreek heeft aan deze dag bijgedragen door de schietsport te promoten door een een 5 tal leden.
te weten, Sjoerd vd Ven, Erik Kiekens, Jan van Ass, Heinz Schmidt en Koen Cuijpers.
Enkele gemaakte foto`s en een filmpje van omroep Venlo zijn nog te vinden en misschien is er animo ontstaan bij de jeugdige aanwezige schuttters, maar dat is ff afwachten.
 
 24 03 30 Persbericht Steyler Jeugddag 1 24 03 30 Persbericht Steyler Jeugddag 2 24 03 30 Persbericht Steyler Jeugddag 3 24 03 30 Persbericht Steyler Jeugddag 4 24 03 30 Persbericht Steyler Jeugddag 5 24 03 30 Persbericht Steyler Jeugddag 6
 

inlog-icon

sponsorklikssponsorkliks

   
Copyright © 2019 - s.v. De Grensstreek Belfeld - All Rights Reserved.